За нас

Нашата мисия е да сте винаги доволни и да се превърнете в наши приятели!

ЗА ПИЦАРИЯ АМИЧИ

В превод от италиански: „Amici”, означава приятели. Вдъхновени от автентичния италиански вкус, ние си поставихме за цел да отведем сетивата Ви на едно незабравимо пътешествие.

Ние вярваме, че е по-вкусно, когато сме заедно. Затова нашата мисия е да сте винаги доволни и да се превърнете в наши приятели!

Започнахме смело – работихме, развивахме се и създавахме уникална храна с най-добро качество. На 10.09.2015 година сбъднахме още една мечта с отварянето на втория ни ресторант - пицария Amici в кв. Левски.

Вече повече от 14 години, Пицария Amici е Вашия оазис на щастието и добрия вкус. Нашите модерни ресторанти Ви предлагат уютна атмосфера, неповторими ястия и добро обслужване.

В разнообразното ни меню ще откриете авторски рецепти, които сътворихме съвместно с приятелите ни от Италия. Подготвили сме Ви и много оригинални италиански изкушения, които ще задоволят и най-претенциозния вкус.

Станете част от нашето голямо семейство и изберете нашите заведения за Вашия фирмен или семеен празник.

Освен това, можете да се възползвате и от нашата доставка на храна в град Варна като по този начин ние ще сме там, където пожелаете – у дома, в офиса, на плажа... навсякъде!

Очакваме Ви в ж.к. Левски

Посетете ни и в ж.к. Възраждане