ВИНАГИ НАВРЕМЕ

с доставка на пици в гр. Варна

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА НА ХРАНА ЗА ВАРНА В РАМКИТЕ НА:

Тополи, Аспарухово
3.50лв.
Аксаково
3.00лв.
Златни пясъци, Звездица, Галата
5.00лв.
гр.Варна
1.99лв.
Виница, Дружба
3.50лв.

Как харесвате пицата си? Може би сте фен на класиката и не можете да устоите на комбинация от доматен сос, кашкавал и пресни домати? Или предпочитате да се потопите в италианската кухня още с първата хапка?

Истината е, че няма значение дали сте фен на класиката и искате да си поръчате пица Маргарита още сега. Или искате да заложите на оригиналния вкус на Италия и да похапнете пица Руколино или Ла Стела.

Ние от Амичи сме си поставили за цел да Ви отведем на пътешествие до Средиземноморието с нашите пици. И най-хубавото е, че с нашата доставка на пици за град Варна, вече няма нужда да излизате от вкъщи, за да се насладите на своя фаворит.

Изберете най-вкусните пици в град Варна и се доверете на нашата екпресна услуга!

Ние предлагаме на всичките си клиенти бърза и надеждна

доставка на пици за град Варна.

Разполагаме със собствен транспорт. Затова Ви гарантираме, че доставката на пици за град Варна се извършва в определеното време. Без закъснения! Доставката на храна за град Варна се извършва точно на време до прага на Вашия дом или офис.

Защото нашата доставка на храна за град Варна не е просто услуга. А начин да Ви помогнем да похапнете вкусна и качествена храна.

Поръчайте още СЕГА и нашите доставчици ще се погрижат за Вашата доставка на храна за град Варна.

Защо да изберете нашата доставка на храна в град Варна?

• Бърза поръчка – вече е толкова лесно да поръчате любимите си ястия и пици до всяка точка на град Варна. В нашия онлайн магазин можете бързо да откриете желаните вкусове и да ги поръчате онлайн или по телефона!

• Надеждна доставка – нашите доставчици работят за Вас! Няма значение дали сте поръчали доставка на храна или доставка на пици. Всички поръчки се обработват и изпълняват в указаното време.

• Винаги топла и вкусна храна – ние Ви гарантираме, че доставката на пици и доставката на храна се извършва своевременно. Така можете да се насладите на незабравим обяд или вечеря на брега на морето, сред природата, у дома или в офиса.

• Висока хигиена – доставката на пици и доставката на храна се извършва в старателно дезинфекцирани транспортни средства. Работим със засилени мерки за хигиена и безопасност. Нашите служители спазват стриктен контрол при доставяне на храната.

• Любезно обслужване – ние вярваме, че всеки един детайл е от значение. Затова нашите доставчици не просто извършват доставки на храна и доставки на пици. Те са винаги готови да Ви съдействат и да отговорят на Вашите въпроси.

Не чакайте утрешния ден, за да се насладите на любимата италианска храна! Поръчайте още СЕГА!

ЗАБЕЛЕЖКА

  • Минимална стойност на поръчка – 10 лв.
  • При поръчка по телефона клиентите ни ползват 10% отстъпка на фамилни пици.
  • При поръчка по телефона над 20 лв. за кварталите: Владиславово, Кайсиева градина, Възраждане, Младост, Трошево, Левски, Цветен квартал, Чайка – доставката е безплатна!
  • При поръчка по телефона над 30 лв. в рамките на града – доставката е безплатна!
  • При поръчка на ФАМИЛНИ ПИЦИ от нашето меню в уебсайта или по телефон, клиентите ползват 10% отстъпка.
  • Цените в нашият уебсайт са с начислен консуматив.
  • Минимална стойност на поръчка за Тополи, Езерово, Златни Пясъци – 20 лв.
  • Минимална стойност на поръчка за Виница, Аксаково, Аспарухово – 20 лв.