Обедно меню за град Варна

Работната седмица започна? Време е за обяд, но не знаете къде да похапнете в град Варна? А знаете ли, че пицария Амичи всяка седмица Ви предлага различни обедни предложения?

Ако и Вие се вдъхновявате от храната, не пропускайте да опитате нашето обедно меню. Специално за Вас комбинираме в едно любимите Ви ястия от българската и италианската национална кухня.

Свежи салати, топли супи, изкушаващи основни и разбира се – нещо сладичко за десерт.

Всяка седмица нашето обедно меню ще Ви изненада с нови неповторими вкусове. Специално за Вас нашите майстор-готвачи избират най-качествените и свежи продукти и ги приготвят по свои авторски рецепти.

Затова можем да Ви гарантираме, че нашето обедно меню ще отведе Вашите сетива на незабравимо приключение – на Средиземноморския бряг или в красивите плажове на Варна? Вие избирате къде да си починете във Вашата обедна почивка.

Хапва Ви се свежа салата или нещо сладко за десерт?

Направете си страхотна комбинация от нашето обедно меню още СЕГА! В тази категория можете да разгледате нашето обедно меню в град Варна.

Поръчайте, като добавите любимите си ястия в количката или се свържете с нас на телефон: 052 510 200.

Обърнете внимание – ние доставяме до дома или офиса във всички квартали на град Варна. Доставката на храна се извършва от нашите опитни доставчици. Те спазват всички мерки за хигиена и БЕЗОПАСНОСТ.