Допълнителни удобства

Ние от пицария Амичи ще Ви отведем на едно незабравимо приключение по бреговете на Средиземноморието. Нашата цел е да Ви помогнем да се откъснете от ежедневието си и да забравите за всички проблеми.

Спокойната и уютна атмосфера е специално създадена, за да се насладите изцяло на Вашия обяд или вечеря. Можем да Ви предложим не само маси, но и сепарета за големи компании.

Помислили сме и за шофьорите! Нашите заведения Ви предлагат удобен паркинг, където Вашите коли ще бъдат в безопасност, докато похапвате любимите си ястия.

За пушачите разполагаме със специално обособени зали. В тях те ще могат да запалят цигара, без да се притесняват, че ще пречат на някого от другите гости.

Не сме забравили и децата! За нашите най-малки почитатели сме подготвили щури детски кътове, където ще могат да се забавляват и развличат, докато родителите им си почиват.

Летният сезон е идеалното време за нашите красиви летни градини! Сгушени под сянката на дърветата, те са идеалното място за вкусни преживявания.

На клентите, които нямат време да посетят нашите ресторанти, можем да предложим собствена и бърза доставка на храна и пици. Нашите доставчици са винаги готови да доставят Вашите поръчки до всяка точка на град Варна.